• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2018 Denti Bosnia

KLINIKA

Nasa klinika je specijalizovana za pacijente iz cijele evrope. Misija nam je vracanja osmjeha na lica pacijenata.  

 

Nas tim doktora, specijalista, dentalnih asistentata nudi sve usluge moderne stomatologije, radi po posebnim protokolima. Medicinski tim naše klinike čine eminentni doktori stomatologije i maksilofacijalni hirurzi svi sa preko 10 godina radnog iskustva , a pojedini imaju cak i 40 godina radnog iskusta. Svi su vrhunski strucnjaci u svojim oblastima. Konstantnim usavrsavanjm po citavom svjetu, pratimo standarde u svom poslu.

 

Denti Bosnia nudi idealan spoj vrhunske dentalne usluge i grada koji omogucava uzivanje u prekrasnoj prirodi te obilju kulturnih i zabavnih dogadjaja.

 

Svo nase osoblje je orentisano na pacijente. Jednom kada dodjete kod nas, vraticete se svaki drugi put. Boravkom kod nas dobicete najbolju mogucu usugu. Svim pacijentima dostupan je medicinski radnika 24 sata tokom vremena provedenog u Banjaluci radi stomatološke obrade. Po povratku u mjesto prebivališta, pacijenti medicinsko osoblje mogu kontaktirati telefonski, takodje Vam stoje na raspolaganju da odgovori na sva vasa pitanja kako iz naseg djela posla, tako i za druge stvari koje bi Vam cinile boravak kod nas sto ugodniji.

 

Materijali i opema su od svjetski renomiranih proizvdjaca iz Svicarske, Njemacke, Tokija, koji predstavljaju top svjetsku ponudu. Za sve radove, izdajemo garancije i sertifikate kako na nacin na koji su izvedeni, tako i na materijale koji su ugradjeni. Sa nasom opremom i timom stručnjaka, nudimo sveobuhvatnu dentalnu uslugu u skladu sa svjetskim trendovima

 

Klinika Denti Bosnia smještena je u Banjaluci i specijalizovana je za pružanje usluga vrhunske stomatologije italijanskim pacijentima.

 

Vase je da dodjete i uvjerite se zasto smo najbolji Evropski izbor.